Circum Dentem

Voor afspraken of vragen zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8:00 uur t/m 16:30 uur en vrijdag van 8:00 uur t/m 12:00 uur.

Dental Clinics Schoonhoven

In onze gezellige en professionele praktijk aan de Debijelaan vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. Wij werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden, ook ’s avonds en in het weekend.

Een stralende lach draagt veel bij aan de persoonlijke uitstraling en bepaalt voor een belangrijk deel het uiterlijk. Niet voor niets wordt beweerd dat lachen goed voor de gezondheid is. Een goedverzorgd gebit geeft extra zelfvertrouwen en draagt positief bij aan de kwaliteit van leven. Patiënten die zich herkennen in het motto ‘lachen is leven’ voelen zich al snel op hun gemak bij Dental Clinics groepspraktijken. Hier zetten mondzorgteams zich in voor complete mondzorg en constante kwaliteit. Dit met een sterke nadruk op preventie en samenwerking: voorkomen is altijd beter dan genezen.

Praktijk voor Tandheelkunde Stolwijk

Tandheelkundige praktijk Thiendenland

Tandheelkundige Praktijk Thiendenland is gevestigd in Schoonhoven. Onze tandartsen zijn A.M. Marcus- den Hartog, J. van Berge Henegouwen en R. van der Pol.

Tandartspraktijk Lekkerkerk

Bij goede zorg en aandacht voor uw gebit staat kwaliteit voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan zorgvuldige informatie en goede service aan u. Goede behandelingen, materialen en administratie zijn hierbij essentieel. Wij hanteren daarvoor procedures die gebaseerd zijn op richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. Een goede klachtenbehandeling hoort daar ook bij.

Tandartspraktijk Nieuwerkerk Capelle BV

Tandartspraktijk Bergambacht

De tandarts en het team van Tandartspraktijk Bergambacht bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk en voor uw gezondheid.

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk Tandartspraktijk Bergambacht. De praktijk bestaat sinds 1986. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen.

 

Locatie:
Esdoorn 1
2811 VS Bergambacht

Locatie zoals hieronder weergegeven (Burgemeester Uilkensstraat) klopt niet meer.

Tandartspraktijk P.J. van der Bas

Tandartspraktijk C.L.A. Minderhoud

Tandarts Minderhoud is sinds medio 2010 gevestigd in Ouderkerk aan den IJssel.
Hij staat voor u als patiënt altijd klaar. Ook wordt er per behandeling ruimschoots de tijd genomen. Dat houdt voor u als patiënt in dat u nooit lang hoeft te wachten. In de praktijk wordt algemene tandheelkunde toegepast en er heerst een gemoedelijke ‘ons kent ons’ cultuur.

Onze praktijk is 3 dagen per week geopend: op dinsdag, woensdag en donderdag. Op maandag- en vrijdagmorgen kunt u alleen op speciale afspraak terecht. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 0180 – 683817. In het weekend staat er op het antwoordapparaat op welk telefoonnummer we te bereiken zijn.

Bij geen gehoor in het weekend is er een vervangende dienst, die te bereiken is op telefoonnummer 0180 – 512901.