Gro-up buurtwerk

Met buurtwerk willen we samen met jou het welzijn van bewoners en de sociale kwaliteit van de buurt verbeteren. We verbinden en inspireren buurtgenoten en bieden hulp, ruimte en middelen. Onze jongerenwerkers ondersteunen en begeleiden jongeren in hun persoonlijke en sociale ontwikkeling naar volwassenheid. We doen dit in Aalsmeer, Dordrecht, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Lansingerland, Oegstgeest, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Schiedam, Vijfheerenlanden, Waddinxveen, Wassenaar, Woerden en Zoetermeer.

Oefentherapie Schoonhoven

Oefentherapie Cesar- Mensendieck is specialist in het aanleren van gezond beweeggedrag. Het is een paramedische behandelmethode

gericht op het behandelen en voorkomen van klachten die kunnen ontstaan door een ongunstige houding en beweging tijdens dagelijkse activiteiten.

De oefentherapeut kijkt altijd naar de gehele houding en het complete beweeggedrag.

Kortom: de oorzaak van de klacht wordt structureel aangepakt, zodat die verdwijnt, vermindert en/of voorkomen kan worden.

 

Bergambachterstraat 9B

2871 JB Schoonhoven

Woman Sports Only Schoonhoven

Sportschool, Zonnestudio en Yogastudio!
Wil jij gezonder leven, je conditie verbeteren of om welke reden dan ook beginnen met sporten bij een sportschool speciaal voor vrouwen. Dan zijn wij jouw sportschool want iedere vrouw voelt zich bij ons thuis. Of je nu een ervaren sportster bent of heel af en toe sport of nog nooit een loopband van dichtbij hebt gezien.

Sportiviteit, gerichte trainingen, persoonlijke begeleiding, voeding, leefstijl, maar ook gezelligheid en een uitstekende en ongedwongen sfeer zijn de hoofdkenmerken van Women Sports Only Schoonhoven.

Lopikerstraat 79
2871BW Schoonhoven

Openingstijden
Maandag 8.30 – 13.00 16.30 – 21.00
Dinsdag 8.30 – 13.00 18.30 – 21.00
Woensdag 8.30 – 13.00 16.30 – 21.00
Donderdag 8.30 – 13.00 16.30 – 21.00
Vrijdag 8.30 – 1300
Zaterdag 8.30 – 12.00

 

N’Joy Healthy Sports – Krimpenerwaard

Lifestyle Coach en Personal Trainer

Ons bewezen Fitness programma zorgt ervoor dat je definitief een gezonde levensstijl blijft beheersen.

Krimpenerwaard Intercultureel

De stichting heeft ten doel het bevorderen van de interculturele ontmoeting van mensen uit andere culturen in onze gemeenschap om de integratie en participatie van deze mensen te bevorderen.
Samen helpen we statushouders op weg om zo goed mogelijk sociaal te integreren in het eigen dorp.

Beijerscheweg 85
2821 NE Stolwijk

Openingstijden
Bergambacht : De Ontmoetingskerk, Hoofdstraat 60 , Vrijdag 09:30 – 12:00
Stolwijk : Gebouw Rehoboth, Achter de Kerk 7, Woensdag 09:30 – 12:00
Gouderak : Boumanhuis, Kranepoort 4, Donderdag 09:30 – 12:00
Lekkerkerk: Ichthus kerk, Kerkweg 4, Woensdag 09:30- 12:00
Schoonhoven : P.G. De Hoeksteen, Albert Schweitzerlaan 2, Woensdag 09:30 – 12:00

IJsvereniging Lekkerkerk

Wij bieden in de winterperiode schaatssport aan bij/voor alle inwoners van de Krimpenerwaard.

Adres:
Weidelaan 55
2941 RJ Lekkerkerk

Openingstijden:
Bij opening van de baan: alle dagen van 10.00 uur tot 22.00 uur.
In de zomer is het terrein alle uren open.

Personal Fitness Nederland – Krimpenerwaard

Heb jij ook al een aantal tevergeefse pogingen gedaan om een gezondere levensstijl te creëren? Weet je gewoonweg niet waar je moet beginnen? Onze personal trainers weten daar raad mee. Iedereen die start met het Fit for Life programma krijgt een gratis gezondheidscheck. Deze gezondheidscheck is geheel vrijblijvend en geeft ons een goed beeld van jouw huidige conditie en de doelstellingen die je wil bereiken. De één wil graag afvallen, de ander een betere conditie opbouwen. Het maakt niet uit welke doelstelling jij voor ogen hebt, samen met jouw personal coach behaal je deze.

Wat kan je van ons verwachten?
Het Fit for Life programma bestaat uit de gouden combinatie van: beweging, voeding en coaching.

Beweging:
– Trainingsessies in studio inclusief wegen, bespreken, evalueren, doelen stellen
– Persoonlijk trainingschema voor thuis
– Eigen fitnessmateriaal voor trainingen thuis

Voeding:​
– Persoonlijk voedingsadvies
– Gezonde recepten. Geschikt voor het hele gezin
– Fit for Life werkboek
– Voldoende energie gedurende de hele dag. Nooit meer jo-jo effect

Coaching:
– Meerdere malen contract. Coaches staan 24-7 voor jou klaar.
– Minder stress en meer zelfvertrouwen.
– Nieuwe levensstijl en persoonlijke groei
– Resultaten behalen en voor altijd behouden

Adres:
Broeikweg 31 A
2871 RM Schoonhoven

Maandag tot en met donderdag op afspraak van 6.30 uur tot 22.00 uur
Vrijdag op afspraak van 6.30 uur tot 21.00 uur

Studio de Dansdroom

De jonge en frisse dansstudio gelegen in ’t Schateiland biedt voor iedere dansliefhebber een inspirerende plek. Voor de allerkleinsten tot en met tieners zijn er nu danslessen en bij genoeg animo starten er ook nieuwe lessen in andere leeftijdscategorieën. Naast het dansaanbod wordt er ook Pilates voor volwassenen gegeven. In de danslessen staat het dansplezier voorop in combinatie met je eigen creativiteit, samenwerken en het ontwikkelen van jou als danser. Maaike Schep biedt met haar liefde voor dans en professionele achtergrond een nieuwe kijk op dans in Lekkerkerk. Houd jij ook zo van dansen, dan ben je van harte welkom om een proefles te komen volgen.

B.J.M. Hellman Psycholoog

De behandeling wordt afgestemd op uw klachten, vragen en wensen. In het eerste gesprek bespreken we uw probleem. Soms vindt diagnostiek plaats door middel van psychologische tests of vragenlijsten, om uit te zoeken welke behandeling voor u geschikt is. Ook bespreken we het doel en de duur van de behandeling. U weet daardoor goed wat u tijdens de behandeling te wachten staat.

Daarna werken we stapsgewijs aan de aanpak van het probleem. Vaak krijgt u oefeningen en tips mee voor thuis of op het werk.  De behandeling duurt over het algemeen 5 tot maximaal 12 gesprekken.

Sinds kort maakt runningtherapie deel uit van mijn behandelaanbod. Runningtherapie is een effectieve behandeling van psychische klachten als somberheid, angst, een lusteloos gevoel, vermoeidheid, paniekgevoelens of stress. Als onderdeel van een behandeling naast bijvoorbeeld onderzoek, gesprekken, oefeningen en opdrachten. Of als een behandeling op zich.

Zwembad t’ Wilgerak

Zwembad ’t Wilgerak is een openluchtzwembad in Schoonhoven. Het zwembad beschikt over drie fraaie buitenbaden, is ruim opgezet met een aparte ruimte voor gezinnen met jonge kinderen en heeft een grote speel- en zonneweide. Door het goede overzicht en de routing kan ‘t Wilgerak gezien worden als één van de modernste en veiligste buitenbaden in Nederland.

 

Baden

Het zwembadheeft een peuterbad, een familiebad en een diep bad. Het peuterbad heeft een waterpaddenstoel en een kleine glijbaan. Midden op dit afsluitbare terrein is voor de peuters een nieuw groot speeltoestel geplaatst. In het familiebad zijn verschillende speel- en spelmogelijkheden, zoals een waterspuitbol, een glijheuvel, een polodoel en een waterglijbaan van 35 meter. In het diepe bad (diepte 2.00 meter) kunnen zwemliefhebbers naar hartenlust zwemmen, baantjes trekken, duiken of spelen.