Maaltijdvoorziening Haastrecht-Vlist

De Maaltijdvoorziening Haastrecht-Vlist bezorgt dagelijks warme maaltijden bij ouderen e.a.

Contactpersoon:
Josine Vroom
T: 0182-501037

Inloophuis Domino

Huiskamer voor jong en oud, waar ontmoeting centraal staat. Vijf maal per week wordt een warme maaltijd geserveerd. Domino wordt ondersteund door de gemeente Gouda, kerken, fondsen en donateurs. Het werkgebied is Gouda en omstreken. Iedereen is welkom.

 

 

Eetgemak

Iedereen verdient een gezonde, verse én lekkere maaltijd! Daarom koken wij iedere dag vers, gezond en met de beste ingrediënten. Dagelijks bereiden onze professionele koks met veel plezier een heel breed scala aan seizoensgebonden gerechten. Zo serveert u binnen uw eigen voedingsbeleid uw gasten, patiënten of cliënten altijd een maaltijd die past bij hun wensen én behoeften. Al onze maaltijden worden vers bereid, direct teruggekoeld naar 4 °C, luchtdicht verpakt en koelvers bij u bezorgd. Zo bent u altijd zeker van een overheerlijke gezonde maaltijd met behoud van zo veel mogelijk vitaminen en mineralen.

Wij leveren niet direct aan huis, maar helpen u wel graag met een gezonde en kant-en-klare thuismaaltijd. Hiervoor werken wij samen met onze logistieke partners. Bel of mail ons, dan brengen wij u in contact met een samenwerkingspartner in uw regio.

Groene Hart Maaltijdservice

Groene Hart Maaltijdservice is sinds 1995 actief op het gebied van levering warme maaltijden voor m.n. ouderen. Sinds de verhuizing op 1 jan. is het mogelijk voor mantelzorgers en ouderen om, op afspraak, “proef” te komen eten en gelijk een kijkje te komen nemen in onze keuken. De chef-kok zal u graag rondleiden, toelichting geven en uw vragen beantwoorden!

Telefonisch zijn wij van maandag t/m vrijdag in ieder geval bereikbaar van 08.30-10.00 uur. Buiten die tijd staat het antwoordapparaat aan en kunt u uw boodschap achterlaten; wij bellen u terug. Op afspraak ontvangen wij graag geïnteresseerden. Desgewenst is dit ook mogelijk in de avonduren of op zaterdag (indien inpasbaar).

DMC Maaltijdservice

Per 1 juli 2015 heeft Maître André DMC Maaltijdservice uit Lekkerkerk overgenomen. Deze producent van duurzame, koelverse maaltijdcomponenten levert met name aan zorg- en thuiszorginstellingen.

Maître André is dé maaltijdbereider van Nederland die elke dag vers en op maat gerechten bereidt. Wij zorgen ervoor dat deze snel en op het juiste moment bij klanten worden geleverd. Dat proef je. Letterlijk. Door onze manier van bereiden blijven de voedingswaarde en de smaak van verse ingrediënten optimaal behouden.

Graag gedaan

Via de website krimpenerwaard.graaggedaan.nl bestelt u online bij Bakkerij Kok (Schoonhoven), Jan Dros Puur Natuur (Schoonhoven), De Kaasspecialist (Gouda) en Keurslager John Boere (Haastrecht). Wij bezorgen iedere vrijdag tussen 17.00 uur en 20.00 uur in de hele Krimpenerwaard. Uw bestelling wordt door ons verzameld bij de verschillende winkels en in één keer uitgeleverd. Inwoners van Schoonhoven betalen GEEN bezorgkosten en bestellingen boven de € 50 worden ook gratis bezorgd (tot € 50 geldt € 2,95 bezorgkosten). Bent u dus niet in staat om zelf uw verse boodschappen te doen, bestel het via onze website en wij bezorgen het bij u thuis.

24 / 7 online bestellen via krimpenerwaard.graaggedaan.nl.
Iedere vrijdag tussen 17.00 en 20.00 uur bezorgd in de hele Krimpenerwaard!