Archief van: kinderopvang

Waardse Kids Kinderopvang

Als ouder vind je het belangrijk dat je kind veilig en in vertrouwde handen is op de kinderopvang. Je gaat op zoek naar een professionele organisatie die werkt met goed opgeleide medewerkers, professioneel materiaal en schone, frisse opvanglocaties. Pedagogisch medewerkers die lief zijn, maar ook duidelijk naar de kinderen, met een doordacht pedagogisch beleid, goede zorg en leuke activiteiten.

Waardse Kids Kinderopvang (voorheen Kinderopvang Schoonhoven) heeft het allemaal: kinderdagopvang (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), peuteropvang en nog veel meer. Wij zorgen voor een warm nest, vol liefde, uitdaging en plezier!

Kijk voor meer informatie en al onze locaties op onze website:

https://www.waardsekids.nl/locaties/

=================================================================================================================================

Onze kinderopvangstichting is opgericht en gestart in 1990. Het aanbod breidde al snel uit met diverse vormen van kinderopvang in Schoonhoven, variërend van kinderdagopvang tot buitenschoolse opvang. In de loop van de jaren is ons aanbod nog verder gegroeid met twee peuteropvanglocaties in Schoonhoven, vijf peuteropvanglocaties in de Krimpenerwaard, de Sport-BSO en Speelotheek Leentje Beer in Schoonhoven, en kinderopvang en BSO in Polsbroek. Met ingang van 2020 hebben we een nieuwe naam die de lading beter dekt: Waardse Kids Kinderopvang. We bieden immers zoveel meer dan alleen kinderopvang in Schoonhoven!

Wellicht kent u onze locaties nog onder de oude naam, voor de duidelijkheid sommen we de oude locaties hier op onder de nieuwe naam:

Waardse Kids Kinderopvang en BSO 

-Stichting Kinderopvang Schoonhoven

-Stichting Kinderopvang Polsbroek

Waardse Kids Peuteropvang

-Stichting Peuterspeelzalen Schoonhoven

-Stichting Peuterspeelzaal Kleinduimpje

-Stichting Peuterspeelzaal ’t Hummeltje

-Stichting Peuterspeelzaal Bambini

-Stichting Peuterspeelzaal ’t Lekkertje

-Stichting Peuterspeelgroep Ouderkerk aan den IJssel (Humpie Dumpie)

 

Peutergroep en BSO Krullevaar

Waar ligt peutergroep Krullevaar?

De peutergroep is gevestigd in een mooie Portocabin op het schoolplein van basisschool Krullevaar. Door de opvanglocatie in op het terrein van de school te vestigen wennen de peuters alvast aan de omgeving.

Wat biedt peutergroep Krullevaar?

Peutergroep Krullevaar heeft een gezellige mooi ingerichte groepsruimte. Er zijn verschillende hoeken aanwezig waar de kinderen kunnen gaan spelen, denk hierbij aan een constructie-bouwhoek en een poppenhoek. De peutergroep biedt tijdens schoolweken opvang aan kinderen van 2 tot 4 jaar. Er wordt op peutergroep Krullevaar gewerkt met de Puk methode. Rondom een thema worden diverse activiteiten aangeboden, zowel individueel als in groepsverband. Er zijn activiteiten in de grote- en kleine kring, zowel creatief als spel. Daarnaast wordt er veel gezongen en gedanst. De kinderen maken kennis met samenspelen en samenwerken. De sociaal-emotionele en motorische vaardigheden worden op een speelse manier ontwikkelt evenals de taal- en rekenvaardigheden. Peutergroep Krullevaar is VE-gecertificeerd (voorschoolse educatie).

De peutergroep werkt veel samen met de kleuterklas van de Krullevaar zodat de stap naar de basisschool kleiner wordt en het al bekender is voor de kinderen.

Doelenplein 26
2871 CV Schoonhoven
Tel. 06 – 83 27 61 47
LRK 288692329

Ziezo BSO en peuteropvang

Ziezo verzorgt peuteropvang en BuitenSchoolse Opvang vanuit een eigentijdse visie op de ontwikkeling en behoeftes van kinderen.

De Rank Locatie, BSO en peuteropvang

Pasteurweg 93
2871 JM  Schoonhoven

De Koningin Emma, BSO

Jan Kortlandstraat 9
2871 DA Schoonhoven

De Kromme Draai, BSO en Peuteropvang

Den Hoeff 49

2865 XR in Ammerstol

Algemene informatie
Mailadres: info@ziejulliezo.nl

Contact persoon: Stefanie de Ruiter
Telefoonnummer: 06 – 4322 1848

Speelwijs en Maupetuus

Voor alle kinderen uit Bergambacht en Gouderak van 4 tot 13 jaar

In Bergambacht staan wij voor u klaar op De Ark.

Vanaf 1 september verzorgt BSO Speelwijs de naschoolse opvang in ’t Rak, aan de J. Huurmanlaan te Gouderak, voor beide scholen die zich in ’t Rak bevinden.

Eén ding geldt altijd:

BSO’s van Speelwijs voldoen aan alle wettelijke eisen (gekwalificeerd personeel, een uitstekend pedagogisch beleid, goedgekeurde ruimtes, beleid voor hygiëne, calamiteiten, gezondheid, etc.), zodat u weet dat uw kind in de best mogelijke handen is. Niet meer dan logisch, want we begrijpen als geen ander dat u voor uw kind niets dan het beste wenst en… dat doen wij ook!

De Ark
Badhuisstraat 17
2861 XT Bergambacht
06-42776065 (tijdens openingsuren BSO)

’t Rak
J. Huurmanlaan 10
2831 XT Gouderak
0182-372575

Royal Kids Home Kinder- en peuteropvang, BSO

Bij Royal Kids Home staat ieder kind centraal. Vanuit onvoorwaardelijke liefde voor ieder kind wordt gewerkt met uw kind die wij zien als een parel. Uw kind wordt een thuisgevoel aangeboden en kan zich optimaal ontwikkelen vanuit zijn of haar eigen behoefte. Opvang wordt aangeboden vanuit christelijke waarden met respect voor ieder kind.

Peuterspeelzaal ’t Krielhok

Peuterspeelzaal ’t Krielhok biedt de peuters een veilige en uitdagende speelplek aan zodat de peuters zich op alle gebieden goed kunnen ontwikkelen. Naast de binnen ruimte is er ook een grote buiten speelplaats die aan alle eisen van de GGD voldoet.

Peuterspeelzaal De Poldermuis

Een peuterspeelzaal waar kinderen van 2-4 jaar heerlijk kunnen spelen en zich op eigen tempo kunnen ontwikkelen d.m.v. spel en uitdagende activiteiten. We sluiten goed aan bij de activiteiten van de plaatselijke basisschool.

Stichting Kinderopvang Schoonhoven

Kinderopvang Schoonhoven vormt het vertrouwde, veilige alternatief voor uw gezin, op die momenten dat u zelf niet in staat bent om er voor uw kind te zijn. Uw kind is bij onze professionele, betrokken medewerkers in goede handen. Liefdevol en met respect. Kortom, bij ons krijgt uw kind alle ruimte om kind te zijn!

 

Zie voor meer informatie over BSO de profielen van:
BSO Villa Eigen-Wijs
BSO Villa Kakelbont