Stannah

Stannah Liften Nederland

Comfortabel en veilig naar boven, overal in Nederland, waar u ook bent
Sinds 1867 is Stannah een gerespecteerd familiebedrijf en een leidende kracht in de liftenindustrie.
Wij leveren al meer dan 150 jaar wereldwijd kwaliteitsproducten aan duizenden klanten die weten dat ze op ons kunnen bouwen.
Bij de aanschaf van een Stannah lift ontvangt u een hulpmiddel die uw levenskwaliteit verbetert en praktische oplossingen biedt om uw onafhankelijkheid te behouden.
Hoewel al onze producten met de grootste zorg worden vervaardigd, zijn wij in het bijzonder trots op onze trapliften die al meer dan 40 jaar de norm bepalen.
Indien u, of een dierbare, moeite met de trap heeft neem dan contact met ons op.
Met ons toegewijde team van ervaren professionals, kunt u ervan uit gaan dat Stannah een naam is waarop u kunt bouwen.

Inca Techniek

INCA Techniek bestaat al sinds 1919 als fabrikant van medische apparatuur en heeft zich sinds 1933 gespecialiseerd in gemotoriseerde gehandicaptenvoertuigen. INCA Techniek streeft er naar haar producten voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de wensen en behoeften van deze tijd. Hierdoor geeft INCA Techniek haar klanten een gevoel van onafhankelijkheid. De vrijheid die ieder mens nodig heeft om te gaan en staan waar men wil. Daarbij vindt INCA Techniek het van belang dat haar voertuigen ergonomisch verantwoord zijn. Zo investeren wij in een goed zitcomfort in onze stoelen. Want goed zitten is voor iedereen van belang, vooral voor mensen die door gezondheidsproblemen voor langere tijd in een bepaalde houding moeten zitten. Door meer dan 97 jaar ervaring en dagelijkse research te combineren, produceert INCA Techniek nu een uitgebalanceerd pakket driewielscooters voor iedereen (jong en oud) met een beperking. Elk voertuig wordt grondig bestudeerd en uitgetest. Daarnaast kan elk model nog met tal van toebehoren uitgerust worden om optimaal aan de individuele behoeften van de gebruiker te voldoen.

Medipoint

Leverancier van hulpmiddelen

Beoordeling: Deze leverancier voldoet aan de eisen van de gemeente.

groen-stoplicht

 

Medipoint: vertrouwde service voor een zorgeloos gebruik van uw hulpmiddel

Medipoint is de nieuwe naam van Harting-Bank, al jaren de vertrouwde Wmo-dienstverlener voor de gemeenten in de Regio Midden-Holland: Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas.

Kiest u voor Medipoint dan bieden wij u:

 • Altijd 24 uur, 7 dagen per week servicedienst.
 • Bij een dringende servicevraag wordt u altijd direct geholpen!
 • Een vaste monteur en vaste adviseur.
 • 10% korting op ons assortiment zorg- en welzijnsproducten in onze Medipointwinkel te Gouda, de Ronsseweg 3.
 • In onze winkel treft u ook hulpmiddelen aan die u tijdelijk gratis kunt lenen.

Jens Beenhakker

Leverancier van hulpmiddelen

Beoordeling: Deze leverancier voldoet aan de eisen van de gemeente.

groen-stoplicht

Kiest u voor Jens Beenhakker dan:

 • krijgt een vaste adviseur die u vanaf uw aanvraag tot levering van uw hulpmiddel begeleidt.
 • Bent u verzekerd van hulp bij pech in heel Nederland, d.m.v. 24/7 bereikbare servicedienst die u persoonlijk te woord staat.
 • krijgt u bij reparatie tijdelijk een vervangend hulpmiddel, indien het nodig is.
 • Kunt u ook voor particuliere aanschaf van hulpmiddelen bij ons terecht. Naast koop of huur van een nieuw hulpmiddel bieden wij u tweedehands middelen tegen aantrekkelijke prijzen.

Welzorg

Leverancier van Wmo-hulpmiddelen

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8:00 – 17:30 via 0900-0400097.

Beoordeling: Deze leverancier voldoet aan de eisen van de gemeente.

groen-stoplicht

Met een team van specialisten wil Welzorg beperkingen omzetten in mogelijkheden en hiermee het leven dat onze klanten wensen te leiden dichterbij brengen. Welzorg heeft het meest complete en hoogwaardige aanbod van Nederland op het gebied van mobiliteit, wonen en vitaliteit. Daarom kunnen wij u altijd de beste oplossing bieden voor uw persoonlijke situatie.

 • Onze gespecialiseerde adviseurs voorzien u van het juiste advies en denken graag met u mee.
 • De monteurs beschikken over goed uitgeruste servicebussen en komen voor reparaties bij u thuis.
 • Welzorg beschikt over een 24-uurs pech- en reparatieservice, bereikbaar via het servicenummer 0900-0400 097 of download onze ‘Pechhulp app’.
 • Naast levering en onderhoud van uw mobiliteitshulpmiddelen, verzorgt Welzorg ook woning-, autoaanpassingen en verhuur van de Zonnebloem-huurauto.
 • Ook de tijdelijke uitleen of huur van hulpmiddelen zoals krukken, hoog-laagbed of douchestoel behoort tot de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op onze website www.welzorg.nl, waarop tevens onze online webwinkel 24 uur per dag te bezoeken is.

Meyra

Leverancier van hulpmiddelen

Beoordeling: Deze leverancier voldoet aan de eisen van de gemeente.

groen-stoplicht

 

Meyra: dé toonaangevende specialist voor het leveren, adviseren en onderhouden van hulpmiddelen.

Waarom is onze organisatie een goede keuze:

 • Meyra is dichtbij. Alles wordt voor u geregeld door ons lokale team.
 • Meyra is persoonlijk. U krijgt altijd een medewerker van ons lokale team aan de telefoon. Dus geen antwoordapparaat of callcenter. Na kantoortijden wordt u automatisch doorverbonden met de dienstdoende monteur.
 • Meyra biedt extra’s. U kunt makkelijk en snel alle informatie over uw aanvraag en storing vinden via internet. Daarnaast hebben wij een handige service-app voor uw smartphone waardoor u overal snel en makkelijk uw storing kan melden.

Wij verwelkomen u graag.