Spar Ammerstol

Spar is een kleine supermarkt in Ammerstol waar dagelijks mensen werken die een verstandelijke beperking hebben en/of een andere afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.

 

Promen

Het beste uit medewerkers halen, dat staat voor Promen centraal. Dat doen we door talenten te ontwikkelen en begeleiding en coaching aan te bieden, zodat onze medewerkers aan de slag kunnen op de arbeidsmarkt. Promen biedt een breed scala aan werkplekken en opleidingsmogelijkheden voor mensen met een arbeidsbeperking, of aan mensen die om een andere reden moeite hebben op eigen kracht bij een werkgever aan de slag te gaan. Promen biedt werk aan mensen met een WSW-indicatie, maar ook aan mensen die via de gemeente naar Promen worden verwezen.

Promen heeft ongeveer 1500 medewerkers in dienst en is werkzaam in de arbeidsmarktregio’s Midden Holland en IJsselgemeenten vanuit de vestigingen in Gouda en Capelle a/d IJssel. Onze medewerkers worden ingezet op verschillende werkterreinen zoals de groenvoorziening, schoonmaak en productiewerk.