Apotheek Ouderkerk

Wij hebben zorg, service en informatie hoog in het vaandel staan. Dit gaat verder dan alleen het afgeven van een doosje medicijnen.
Wij zijn een open en klantvriendelijke apotheek waar u terecht kunt voor advies en informatie over uw geneesmiddelen.

In het zelfde gebouw bevindt zich ook de huisartsenpraktijk. Hierdoor is er een optimale samenwerking tussen apotheek en huisarts. Zo heeft de apotheker regelmatig overleg met de huisartsen en bij eventuele onduidelijkheden over medicijngebruik bij een patiënt kan er onmiddellijk actie ondernomen worden.

Apotheek Bergambacht

Wij staan garant voor een persoonlijk en deskundig advies en juiste aflevering van uw geneesmiddelen, klantvriendelijkheid, goede service en betrouwbaarheid. Kortom farmaceutische Zorg en  Service zijn onlosmakelijk met onze apotheek verbonden.

Apotheek Goudse Rak

Wij staan garant voor een persoonlijk en deskundig advies en juiste aflevering van uw geneesmiddelen, klantvriendelijkheid, goede service en betrouwbaarheid. Kortom farmaceutische Zorg en  Service zijn onlosmakelijk met onze apotheek verbonden.

Schoonhovense Apotheek

Apotheek Lekkerkerk

Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres. Ons team is gemotiveerd om de patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Alle leden van het team dragen verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de apotheek.