Zorgboerderij Den Dikken Boom

Een zorg- en recreatieboerderij, dat is Den Dikken Boom. Graag laten wij u meegenieten van onze dieren plus de prachtige ligging van de boerderij en nodigen u van harte uit om vakantie bij ons te komen vieren of u aan te melden voor dagbesteding.

Houdt u van het landleven, rust en natuur? Vindt u het leuk om ook (af en toe) creatief bezig te zijn? Dan bent u op boerderij Den Dikken Boom aan het juiste adres! Wij richten ons op kleinschalige en persoonlijke dagbesteding voor ouderen en mindervaliden waarin sfeer, gezelligheid en sociale contacten centraal staan. Aan de voorkant van de dagbestedingsruimte ligt een oude hoogstamvruchtboomgaard. In het voorjaar zie je daar de schapen en dartelende lammetjes. Ook de bloesem is overweldigend met later in het jaar appels, peren, pruimen en noten. Aan de achterkant heeft u vanaf een groot terras vrij uitzicht op de polder met onze Lakenvelder koeien. Den Dikken Boom biedt een optimale ervaring van het buitenleven. In alle seizoenen, van lente tot winter, is het hier prachtig!

De begane grond van zowel de dagbestedingsruimte als vakantieaccommodatie is aangepast gebouwd met aandacht voor sfeer en comfort. Waar nodig kunt u tijdens de vakantie zorg ontvangen via Zorgpartners Midden-Holland. Alles in het teken van een zorgeloos moment, er even tussenuit, kortom genieten.

Hoofdvestiging
IJsseldijk Noord 123
2935 BK Ouderkerk aan Den IJssel
0180-682558

Nog geen Professionals.

Nog geen Organisaties.

Is de informatie voor uw organisatie niet compleet? Dan kunt u de ontbrekende informatie bij ons aandragen.