Wooncomplex Sola Gratia

De woningen van Sola Gratia bevinden zich op ongeveer 500 meter van het centrum van Schoonhoven. De 46 woningen bevinden zich in twee gebouwen, van vijf en drie woonlagen. Deze nieuwbouwappartementen zijn in de plaats van het oude verzorgingshuis Sola Gratia gekomen.

Uw woning is een plek waar u zo lang mogelijk zelfstandig wilt wonen. Een plek waar u zich prettig voelt en waar u kunt genieten van uw fijne woning in een rustige omgeving. Wellicht heeft u op dit moment geen zorg nodig. Maar op het moment dat u wel toe bent aan zorg dan kunt u die krijgen. Zorg Partners Midden Holland (ZPMH) heeft op de begane grond een ruimte van waaruit zij werken.

Nevenvestiging
Rotterdamseweg 1
2871 GA Schoonhoven
088-9210462
woonruimte; seniorencomplex; wonen, 55 plus; zorg; beschut; beschermd; mensen met een beperkin

Nog geen Professionals.

Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd willen wonen. Onze woningen en dienstverlening ondersteunen de behoefte aan veiligheid en zekerheid van onze doelgroep. We willen onze klanten de mogelijkheid bieden om optimaal deel te nemen aan de samenleving. Om hen daarbij te ondersteunen, wordt samengewerkt […]

Is de informatie voor uw organisatie niet compleet? Dan kunt u de ontbrekende informatie bij ons aandragen.