WelThuis De Westerweeren

In De Westerweeren in Bergambacht wonen ouderen met dementie of een lichamelijke beperking. Er is 24 uur per dag hulp in de buurt: een geruststellend idee. Vanuit de woning heeft u uitzicht op het polderlandschap. Voor uw boodschappen of een wandeling in de natuur hoeft u niet ver te lopen. Ook is tijdelijk verblijf na een ziekenhuisopname mogelijk. Via de organisatie In Beweging regelt u tijdelijk verblijf in De Westerweeren.

De woonlocatie
Wonen, revalideren en tijdelijk verblijven in een zorgstudio, in De Westerweeren kan dit allemaal. Er wonen 23 ouderen met dementie en 6 ouderen met een lichamelijke beperking. Vijf woningen zijn beschikbaar voor bewoners die revalideren.

De Westerweeren is een kleine woonzorglocatie en heeft een prettige huiselijke sfeer. Bewoners hebben een eigen appartement met een badkamer en een pantry. De huiskamer wordt gedeeld met zeven andere bewoners. De sfeervolle huiskamer is de plek voor gezamenlijke activiteiten. In de huiskamer staat welzijn en kwaliteit van leven centraal. Ook worden de maaltijden er bereid. Lees meer over de woningen in De Westerweeren.

Wilt u wonen in De Westerweeren? Of heeft u een vraag? Neem dan contact op met de adviseur WelThuis via het contactformulier op onze website. Of bel op werkdagen tussen 08:00 – 17:00 uur naar 088-9293041.

Hoofdvestiging
Burgemeester Huybrechtstraat 66
2861 DB Bergambacht
088-9293500
wonen; ouderen; dementie; lichamelijke beperking

Nog geen Professionals.

Nog geen Organisaties.

Is de informatie voor uw organisatie niet compleet? Dan kunt u de ontbrekende informatie bij ons aandragen.