Sneleentaxi

Wij bieden in heel Nederland (zorg)vervoer op maat aan iedereen die dat nodig heeft. Met onze zorgtaxi’s rijden wij van en naar ziekenhuizen, corona vaccinatielocaties, verpleeghuizen, de dagbesteding, revalidatiecentra en alle overige locaties waar (medische) zorg plaatsvindt. Naast zorgvervoer is ook al het overige benodigde taxivervoer van deur tot deur via de website van sneleentaxi te boeken. Je wordt veilig naar je bestemming gebracht, wat je bestemming ook is. Voor iedere rit is er keuze uit standaard vervoer, een taxibusje, elektrisch vervoer, luxe vervoer en een rolstoeltaxi. Men zal ten alle tijden in een privé taxi vervoerd worden die voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM. Sneleentaxi beschikt over het TX-Keurmerk.

Bij een taxirit naar een vaccinatielocatie worden zowel de heen- als terugreis van de rit door dezelfde chauffeur gereden. De chauffeur blijft, ongeacht hoe lang het duurt, tijdens de vaccinatie wachten.

Locatie:
Atoomweg 63 (hoofdkantoor)
3542AA Utrecht

Hoofdvestiging
085-3036816
zorgvervoer; taxivervoer; zorgtaxi; taxi; vaccinatie taxi; vervoer; privé taxi; privé vervoer; rolstoelvervoer; rolstoeltaxi

Nog geen Professionals.

Nog geen Organisaties.

Is de informatie voor uw organisatie niet compleet? Dan kunt u de ontbrekende informatie bij ons aandragen.