Popkoor Schoonhoven

Wij vinden zingen leuk en ons koor, opgericht in 2009, zingt zoals een popkoor eigen is: meerstemmige speciaal voor koorzang gearrangeerde popsongs. De meeste nummers zijn Engelstalig; ballads en uptempo nummers wisselen elkaar af.
De dirigent heeft de algehele leiding van ons koor. We maken gebruik van legale bladmuziek en zingen met pianobegeleiding en/of orkestbanden. Naast het zingen gaan sommige nummers ook vergezeld van regie.
Repertoire: ieder jaar vernieuwen we een deel van ons repertoire door gezamenlijk 10 nieuwe nummers te kiezen uit een door het koor, muziekcommissie en dirigent samengestelde lijst van nummers. We streven er naar onze liedjes zo snel mogelijk uit het hoofd te zingen.
Koorbalans: een goede koorbalans is 25 sopranen, 25 alten, 10 tenoren en 10 bassen. Op dit moment is er nog plaats in alle stemgroepen.
Optredens: we oefenen niet alleen, maar treden ook op; 3 a 4 keer per jaar staan we ergens op een podium met elkaar te zingen.
Gezelligheid: naast een gezonde inspanning, wat zingen zeker is, staat ook gezelligheid hoog in ons vaandel. Omdat de zangboog niet altijd gespannen is organiseert onze feestcommissie regelmatig borrels en gezellige avonden.

Lijkt zingen bij ons koor je leuk, kom dan geheel vrijblijvend op een repetitieavond kijken, luisteren en meezingen. We repeteren elke dinsdagavond (behoudens de vakanties) van 2000-2200 uur in de aula van OBS de Vlieger in Schoonhoven.
Wil je een keer op een repetitie komen luisteren en meezingen met ons, en ben je 16 jaar of ouder, schroom dan niet en meld je aan via robbert@nas.io. We oefenen op de dinsdagavond tussen 20:00-22:00 uur in de aula van openbare basisschool De Vlieger, Voltastraat 2 te Schoonhoven.

Hoofdvestiging
Buys Ballotsingel 10
2871 XX Schoonhoven
0182382119
meerstemmig; koorzang; concertbezoek; workshops; optredens; gezellige (borrel)avonden; zingen

Nog geen Professionals.

Nog geen Organisaties.

Is de informatie voor uw organisatie niet compleet? Dan kunt u de ontbrekende informatie bij ons aandragen.