Helpende Hoefjes coaching

Kindercoaching met behulp van paarden. “Mogen wij jou een hoefje helpen?”
Verbeter je sociale vaardigheden. Overwin je faalangst. Deze onderwerpen komen regelmatig aan bod tijdens de paardencoaching. Sociale vaardigheden heb je nodig om vrienden te maken en om goed te kunnen samenwerken. Voor sommigen zo vanzelfsprekend, maar wat als dat nou niet lukt? Paarden zijn als onderdeel van hun kudde hele sociale dieren. Ze zoeken steeds naar oplossingen die goed zijn voor zichzelf en voor de groep. Als equine assisted coach (letterlijk: door paarden geholpen) help ik je graag je sociale vaardigheden te verbeteren. Veel kinderen worstelen met spanningen. Spanning voor bijvoorbeeld een opdracht in de klas. Een vervelend gevoel in je lijf. Faalangst is eigenlijk heel normaal. Veel kinderen, jongeren en mensen vinden het spannend om fouten te maken. Maar is iets “fout” doen echt zo erg als je denkt? Dat gaan we onderzoeken. Paarden vinden het helemaal niet erg als je iets fout doet. Niet zo gek dus dat ik als faalangsttrainer de hulp inschakel van mijn paarden Jack en Yara. Door samen oefeningen op de grond te doen, leer je met de paarden jouw faalangst te overwinnen.
Als equine assisted (kinder)coach, leerkracht sbo, faalangsttrainer en sociale vaardigheidstrainer stel ik graag een passend plan met jou samen om vervolgens met de paarden aan de slag te gaan.

Open op afspraak.
Afspraken graag telefonisch of via e-mail.

Nicolet Nijhuis

Hoofdvestiging
Schuwacht 262A
2941 EK Lekkerkerk
06-46022936
paardencoaching; coaching met paarden; equine assisted coach; kindercoaching; faalangst; faalangsttraining; sociale vaardigheden; sociale vaardigheidstraining

Nog geen Professionals.

Nog geen Organisaties.

Is de informatie voor uw organisatie niet compleet? Dan kunt u de ontbrekende informatie bij ons aandragen.