Gymnastiekvereniging KdO Lekkerkerk

KdO heeft zich sinds de oprichting in 1908 ontwikkeld tot een vereniging voor iedereen met een aanbod van activiteiten die door jong en oud beoefend kan worden, vanaf ongeveer 2 jaar tot ruim 80 jaar. Alle leden van KdO kunnen hierdoor op ieders niveau deelnemen aan een of andere sportvorm.
TURNSELECTIE – JAZZ – AEROBICS – LOW IMPACT –
Groepen binnen KdO
De vereniging telt ca. 30 verschillende groepen. Voor deze groepen beschikken we over professionele leiding die in het bezit is van de hiervoor benodigde diploma’s, certificaten en getuigschriften. Constante bijscholing door het volgen van opleidingen, cursussen en workshops is een vereiste om bij te blijven. Onze topturnsters mengen zich met hun prestaties voortdurend, zowel nationaal als ook internationaal, in de strijd met andere verenigingen en veroveren regelmatig mooie podiumplaatsen. Door de komst van het jazzdansen in 1981 is het ledenaantal enorm gegroeid. KdO heeft momenteel 10 jazzgroepen.
Interesse?
Het sportaanbod van KdO heeft voor iedereen iets te bieden!
Kom eens vrijblijvend meedoen op één of meerdere van onze lessen.
U mag altijd twee lessen gratis meedoen.
Hoofdvestiging
Twijnstraweg 10
2941 BW Lekkerkerk
0180664154
sport; gymnastiek; turnen; selectieturnen; jazz; aeorobics; kleutergym; meisjesgym; jongensgym; ouder en kind gym; dance; moderne dans

Nog geen Professionals.

Nog geen Organisaties.

Is de informatie voor uw organisatie niet compleet? Dan kunt u de ontbrekende informatie bij ons aandragen.