Gemeente Krimpenerwaard

Bij het Loket Samenleving en Zorg kunt u terecht voor al uw vragen over welzijn, wonen, inkomen, mantelzorg, mobiliteit of zorg.

Met het meldingsformulier Loket Samenleving en Zorg kunt u aangeven welke problemen u ervaart. U kunt hierbij denken aan problemen op het gebied van het voeren van het huishouden, de woonsituatie, verplaatsen in en om uw woning, vervoer, anderen ontmoeten en sociale contacten aangaan, dagbesteding, zelfredzaamheid, opvoeden, financiën of zorg voor een ander.

Naar aanleiding van de melding neemt een medewerker van het loket Samenleving & Zorg van de gemeente Krimpenerwaard contact met u op om samen met u te zoeken naar een oplossing.

  • Openingstijden (uitsluitend op afspraak): Maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 17.00 uur
  • Tel. 14 0182
  • E-mail: info@krimpenerwaard.nl
Hoofdvestiging
Dorpsplein 8
2821 AS Stolwijk
140182
Loket Samenleving en Zorg; Wmo; jeugdhulp; ondersteuning; Sociale Zaken; Schulddienstverlening; schulden; melding; maatwerk; indicatie; mantelzorg
ZondagGesloten
Maandag08:30 - 17:00
Dinsdag8:30 - 17:00
Woensdag08:30 - 17:00
Donderdag08:30 - 17:00
Vrijdag08:30 - 17:00
ZaterdagGesloten

Mia Euwes

coach met paarden en honden kindercoach

Marjolein Willemsen

Kleinschalige praktijk voor basis-GGZ en orthopedagogiek, gezinstherapie, voor zowel kinderen, jeugdigen als volwassenen. Naast algemene psychologische behandeling, extra expertise in echtscheidingsproblematiek en in eetstoornissen bij jongeren.

Nog geen Organisaties.

Is de informatie voor uw organisatie niet compleet? Dan kunt u de ontbrekende informatie bij ons aandragen.