Fysiotherapie Haastrecht

Fysiotherapie Haastrecht is een veelzijdige praktijk gericht op diagnostiek, behandeling en advisering van mensen met klachten van het bewegingsapparaat. U kunt bij ons terecht voor algemene fysiotherapie en de specialisaties manuele therapie en sportfysiotherapie. Verder kunt u in onze praktijk worden behandeld met Shockwave therapie.

Wij hebben onze praktijk in Haastrecht en Polsbroek. In onze vestiging in Haastrecht hebben we de beschikking over aparte behandelkamers en een grote oefenzaal met een ruime keuze aan oefenapparaten en -materiaal. Op die manier bestaat de mogelijkheid om tijdens de fysiotherapiebehandeling functioneel te oefenen, toegespitst op bewegingen uit het dagelijks leven.

Fysiotherapie is een paramedisch beroep dat zich richt op klachten aan het houdings-en bewegingsapparaat, dat wil zeggen met klachten en het voorkomen ervan in spieren, pezen en gewrichten. U kunt bij ons terecht met een verwijzing van de huisarts of specialist, maar we zijn ook direct toegankelijk. U kunt dus ook zonder verwijsbrief bij ons terecht voor advies en/of behandeling.

Hoofdvestiging
Concordiaplein 4
2851 Haastrecht
0182-501430
fysiotherapie; fysiotherapeut

Nog geen Professionals.

Nog geen Organisaties.

Is de informatie voor uw organisatie niet compleet? Dan kunt u de ontbrekende informatie bij ons aandragen.