Atelier De Zwaan

Atelier De Zwaan – Centrum voor dagbesteding en activering

Atelier De Zwaan biedt dagbesteding en activering aan vanaf 18 en met een zorgindicatie vanuit Wmo of WLZ. De Zwaan is er voor mensen die (soms tijdelijk) niet kunnen werken, maar die wel graag actief bezig willen zijn. Onze specialisatie is het begeleiden van mensen met leer- en/of gedragsproblemen en voor mensen met een GGZ achtergrond.

We bieden op onze textiel (ambachten)-, schilder en keramiekatelier veel mogelijkheden. Zo werk je aan je persoonlijke doelen, kun je elkaar inspireren en worden er ware kunstwerken gemaakt. Creatieve ervaring is niet nodig, onze zorg en kunstspecialisten staan klaar om je te ondersteunen. Voor iedereen is er wat te doen en wat te leren. Het programma binnen de diverse ateliers zijn afwisselend en op maat te maken.
Andere dagbestedingsmogelijkheden
Naast de creatieve ambachten biedt De Zwaan ook andere dagbestedingsmogelijkheden aan. Bij De Zwaan is er altijd wel iets te doen, denk bijvoorbeeld aan ondersteunende diensten zoals catering, tuin en moestuin bijhouden en bewerken en schoonmaakwerkzaamheden.
Vanaf 1 januari opent De Zwaan samen met Promen (sociale werkplaats) Kringloop Capelle aan den IJssel. Hier worden oude meubels en woonaccessoires in een nieuw jasje gestoken om zo weer een nieuw tweede leven te geven. Ook hier is ruimte om te werken aan creativiteit en persoonlijke doelen.
Senioren
Atelier De Zwaan biedt ook dagbesteding aan mensen vanaf 60 jaar met een lichamelijke of andere beperking. Wij hanteren hierin geen bovengrens. Het aanbod is bedoeld voor senioren die graag meer sociale contacten willen hebben en een zinvolle dagbesteding buitenshuis.

Lees meer op www.dagbestedingdezwaan.nl

Hoofdvestiging
Groen van Prinsterersingel 52A
2805 TE Gouda
0182-605698
Dagbesteding; Creatieve dagbesteding
Maandag13:00 - 16:00
Dinsdag09.00-16.00
Woensdag09.00-16.00
Donderdag09.00-16.00
Vrijdag9:00 - 12:00

Nog geen Professionals.

Nog geen Organisaties.

Is de informatie voor uw organisatie niet compleet? Dan kunt u de ontbrekende informatie bij ons aandragen.