Anonieme Alcoholisten, AA Gouda, werkgroep Een Nieuw Begin

‘Anonieme Alcoholisten Nederland’ is een gemeenschap van mannen en vrouwen die hun ervaring, kracht en hoop met elkaar delen om hun gemeenschappelijk probleem op te lossen en anderen te helpen bij het herstel van hun alcoholisme.

Het enige vereiste voor het AA-lidmaatschap is het verlangen op te houden met drinken. Er zijn geen geldelijke verplichtingen verbonden aan het lidmaatschap; wij voorzien in onze behoeften door eigen bijdragen van de leden.

Anonieme Alcoholisten is niet gebonden aan enige sekte, genootschap, politieke partij, organisatie of instelling, Wenst zich niet te mengen in enig geschil en steunt of bestrijdt geen enkel doel. Ons hoofddoel is nuchter te blijven en andere alcoholisten te helpen nuchterheid te bereiken.

Heb je een alcoholprobleem, wil je stoppen met drinken en wil dat maar niet lukken dan ben je van harte welkom op onze bijeenkomsten. Voel je uitgenodigd, de deur staat open en de koffie staat klaar.

Zie voor meer informatie de hieronder vermelde lokale en landelijke websites.

Adresgegevens

Gildenburg 1. ( Wijkcentrum De Buurtstee), 2804 TJ Gouda. Dit betreft het vrijstaande gebouw tegenover supermarkt Jumbo, winkelcentrum Bloemendaal. Parkeren is gratis

Nevenvestigingen

Zie voor de overige ruim 220 werkgroepen verspreid over t hele land onze landelijke website aa-nederland.nl. Onder de titel “Adressen AA Groepen” in de blauwe balk bovenaan de homepage vind je de bereikbaarheidsgegevens.

Hoofdvestiging
Industriestraat 1b
2802 AC Gouda
06-40.322.243 / 06-11.243.449
verslavingszorg; alcohol; alcoholgebruik; alcoholmisbruik; drinken;
Maandag19:00 - 21:00

Nog geen Professionals.

Nog geen Organisaties.

Is de informatie voor uw organisatie niet compleet? Dan kunt u de ontbrekende informatie bij ons aandragen.