Zuster Jansen Thuiszorg

Zuster Jansen is een thuiszorgorganisatie die met regionale teams landelijk actief is: Ook in de Krimpenerwaard.

Het brede zorgaanbod sluit altijd aan op uw wensen en de specifieke zorgbehoefte.

Naast 24-uurs zorg en verpleging, specialiseren zij zich ook in palliatieve zorg.

Wim Weerdenburg, Therapie en Supervisie

Adres:
Voorstraat 71
2941 EZ Lekkerkerk

Openingstijden:
Dinsdag en donderdag

 

Bijzonder Uniek!

Christen coach op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Doelgroep mannen en vrouwen in de leeftijd 25 tot 55 jr. Ruime ervaring met licht verstandelijke beperking en hersenletsel.

Adres:
Willem de Zwijgerstraat 2
2935 XT Ouderkerk aan de IJssel

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag 9.00.18.00

Personal Fitness Nederland – Krimpenerwaard

Heb jij ook al een aantal tevergeefse pogingen gedaan om een gezondere levensstijl te creëren? Weet je gewoonweg niet waar je moet beginnen? Onze personal trainers weten daar raad mee. Iedereen die start met het Fit for Life programma krijgt een gratis gezondheidscheck. Deze gezondheidscheck is geheel vrijblijvend en geeft ons een goed beeld van jouw huidige conditie en de doelstellingen die je wil bereiken. De één wil graag afvallen, de ander een betere conditie opbouwen. Het maakt niet uit welke doelstelling jij voor ogen hebt, samen met jouw personal coach behaal je deze.

Wat kan je van ons verwachten?
Het Fit for Life programma bestaat uit de gouden combinatie van: beweging, voeding en coaching.

Beweging:
– Trainingsessies in studio inclusief wegen, bespreken, evalueren, doelen stellen
– Persoonlijk trainingschema voor thuis
– Eigen fitnessmateriaal voor trainingen thuis

Voeding:​
– Persoonlijk voedingsadvies
– Gezonde recepten. Geschikt voor het hele gezin
– Fit for Life werkboek
– Voldoende energie gedurende de hele dag. Nooit meer jo-jo effect

Coaching:
– Meerdere malen contract. Coaches staan 24-7 voor jou klaar.
– Minder stress en meer zelfvertrouwen.
– Nieuwe levensstijl en persoonlijke groei
– Resultaten behalen en voor altijd behouden

Adres:
Broeikweg 31 A
2871 RM Schoonhoven

Maandag tot en met donderdag op afspraak van 6.30 uur tot 22.00 uur
Vrijdag op afspraak van 6.30 uur tot 21.00 uur

Zorgmaatjes Krimpenerwaard

U wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen in uw vertrouwde omgeving. Echter, door bijvoorbeeld uw leeftijd, een ziekte of een handicap kunnen sommige huishoudelijke taken u teveel worden. Zorgmaatjes Krimpenerwaard ondersteunt u graag bij de uitvoering van uw huishoudelijke taken. Hierbij geeft u zelf aan wat uw wensen zijn. U bepaalt dus zelf hoe uw hulp wordt ingevuld. Door middel van regelmatig overleg met uw vaste medewerker kan de hulp direct worden aangepast naar aanleiding van uw wensen en behoeften.

Ons uitgangspunt is om de zorg steeds door dezelfde medewerkers uit te laten voeren. Aangezien wij een kleine en cliëntgerichte organisatie zijn, zijn onze lijnen kort. U krijgt een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. Hierdoor leren onze medewerkers u en uw situatie goed kennen en kunnen zij beter inspelen op veranderingen. Daarbij krijgt u steeds dezelfde gezichten over de vloer en dit zorgt voor een prettige samenwerking en een goede verstandhouding.

Er staat bij ons een enthousiast team van medewerkers voor u klaar. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, gedreven, hebben passie voor hun werk en helpen u graag. Zij werken ordelijk, hygiënisch en leveren kwalitatieve zorg. Om u professionele zorg te kunnen verlenen, worden onze medewerkers structureel bijgeschoold. De medewerkers luisteren en kijken naar u om een duidelijk beeld te krijgen van hoe het met u gaat. Daarnaast overleggen ze regelmatig met u of de verleende zorg nog aan uw wensen en behoeften voldoet. Kwaliteit en cliënttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Is uw keuze gevallen op onze organisatie, dan komen wij bij u thuis langs voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we uw persoonlijke situatie en wordt in kaart gebracht bij welke huishoudelijke taken u ondersteuning nodig heeft.

Adres:
Wethouder van den Bergplein 10
2861 EN Bergambacht

 

Tandartspraktijk C.L.A. Minderhoud

Tandarts Minderhoud is sinds medio 2010 gevestigd in Ouderkerk aan den IJssel.
Hij staat voor u als patiënt altijd klaar. Ook wordt er per behandeling ruimschoots de tijd genomen. Dat houdt voor u als patiënt in dat u nooit lang hoeft te wachten. In de praktijk wordt algemene tandheelkunde toegepast en er heerst een gemoedelijke ‘ons kent ons’ cultuur.

Onze praktijk is 3 dagen per week geopend: op dinsdag, woensdag en donderdag. Op maandag- en vrijdagmorgen kunt u alleen op speciale afspraak terecht. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 0180 – 683817. In het weekend staat er op het antwoordapparaat op welk telefoonnummer we te bereiken zijn.

Bij geen gehoor in het weekend is er een vervangende dienst, die te bereiken is op telefoonnummer 0180 – 512901.

Apotheek Ouderkerk

Wij hebben zorg, service en informatie hoog in het vaandel staan. Dit gaat verder dan alleen het afgeven van een doosje medicijnen.
Wij zijn een open en klantvriendelijke apotheek waar u terecht kunt voor advies en informatie over uw geneesmiddelen.

In het zelfde gebouw bevindt zich ook de huisartsenpraktijk. Hierdoor is er een optimale samenwerking tussen apotheek en huisarts. Zo heeft de apotheker regelmatig overleg met de huisartsen en bij eventuele onduidelijkheden over medicijngebruik bij een patiënt kan er onmiddellijk actie ondernomen worden.

Hersteld Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel e.o.

De Hersteld Hervormde Gemeente van Ouderkerk aan den IJssel beschikt nog niet over een eigen kerkgebouw. Voor onze diensten mogen wij gebruik maken van de Seba-kerk van de Gereformeerde Gemeente aan het Koningin Wilhelminaplein 1 te Krimpen aan den IJssel.

Peuterspeelzaal Bambini

Langs de IJsseldijk Noord in Ouderkerk aan den IJssel, ligt de speelzaal. Landelijk gelegen met het uitzicht over de weilanden, waarin de peuters regelmatig paarden, koeien of een tractor ontdekken.

De speelzaal heeft een mooie, ruime speelruimte, waar uw kind volop de mogelijkheid heeft om te spelen. Er zijn speelauto’s, een lekkere ‘leeshoek’, een poppenhoek en een bouwhoek. Verder kunnen wij uw kind allerlei leuke spellen en puzzels aanbieden. Natuurlijk hebben we ook een hoek om met elkaar te eten, drinken en te knutselen. Daarnaast hebben we ook een fijne buitenspeelruimte en lopen de schapen en kippen aan de andere kant van het hek. We ondernemen leuke dingen met de peuters. In onze infogids, die wij u graag toesturen, staat hier over geschreven.