Muziekschool Krimpen aan de Lek

Een instrument leren spelen? De muzieklessen van Muziekschool Krimpen aan de Lek worden gegeven door gediplomeerde docenten. Wil je trompet, drumstel, piano, klarinet, saxofoon of iets anders leren spelen? Vraag een proefles aan! Ook verzorgen we elk jaar cursussen AMV, Muziek op Schoot en Maak Muziek!

Locatie;
Jan Steenstraat 13
2931CM Krimpen aan de Lek

Zuster Jansen Thuiszorg

Zuster Jansen is een thuiszorgorganisatie die met regionale teams landelijk actief is: Ook in de Krimpenerwaard.

Het brede zorgaanbod sluit altijd aan op uw wensen en de specifieke zorgbehoefte.

Naast 24-uurs zorg en verpleging, specialiseren zij zich ook in palliatieve zorg.

Wim Weerdenburg, Therapie en Supervisie

Adres:
Voorstraat 71
2941 EZ Lekkerkerk

Openingstijden:
Dinsdag en donderdag

 

Bijzonder Uniek!

Christen coach op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Doelgroep mannen en vrouwen in de leeftijd 25 tot 55 jr. Ruime ervaring met licht verstandelijke beperking en hersenletsel.

Adres:
Willem de Zwijgerstraat 2
2935 XT Ouderkerk aan de IJssel

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag 9.00.18.00

Personal Fitness Nederland – Krimpenerwaard

Heb jij ook al een aantal tevergeefse pogingen gedaan om een gezondere levensstijl te creëren? Weet je gewoonweg niet waar je moet beginnen? Onze personal trainers weten daar raad mee. Iedereen die start met het Fit for Life programma krijgt een gratis gezondheidscheck. Deze gezondheidscheck is geheel vrijblijvend en geeft ons een goed beeld van jouw huidige conditie en de doelstellingen die je wil bereiken. De één wil graag afvallen, de ander een betere conditie opbouwen. Het maakt niet uit welke doelstelling jij voor ogen hebt, samen met jouw personal coach behaal je deze.

Wat kan je van ons verwachten?
Het Fit for Life programma bestaat uit de gouden combinatie van: beweging, voeding en coaching.

Beweging:
– Trainingsessies in studio inclusief wegen, bespreken, evalueren, doelen stellen
– Persoonlijk trainingschema voor thuis
– Eigen fitnessmateriaal voor trainingen thuis

Voeding:​
– Persoonlijk voedingsadvies
– Gezonde recepten. Geschikt voor het hele gezin
– Fit for Life werkboek
– Voldoende energie gedurende de hele dag. Nooit meer jo-jo effect

Coaching:
– Meerdere malen contract. Coaches staan 24-7 voor jou klaar.
– Minder stress en meer zelfvertrouwen.
– Nieuwe levensstijl en persoonlijke groei
– Resultaten behalen en voor altijd behouden

Adres:
Broeikweg 31 A
2871 RM Schoonhoven

Maandag tot en met donderdag op afspraak van 6.30 uur tot 22.00 uur
Vrijdag op afspraak van 6.30 uur tot 21.00 uur

Zorgmaatjes Krimpenerwaard

U wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen in uw vertrouwde omgeving. Echter, door bijvoorbeeld uw leeftijd, een ziekte of een handicap kunnen sommige huishoudelijke taken u teveel worden. Zorgmaatjes Krimpenerwaard ondersteunt u graag bij de uitvoering van uw huishoudelijke taken. Hierbij geeft u zelf aan wat uw wensen zijn. U bepaalt dus zelf hoe uw hulp wordt ingevuld. Door middel van regelmatig overleg met uw vaste medewerker kan de hulp direct worden aangepast naar aanleiding van uw wensen en behoeften.

Ons uitgangspunt is om de zorg steeds door dezelfde medewerkers uit te laten voeren. Aangezien wij een kleine en cliëntgerichte organisatie zijn, zijn onze lijnen kort. U krijgt een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. Hierdoor leren onze medewerkers u en uw situatie goed kennen en kunnen zij beter inspelen op veranderingen. Daarbij krijgt u steeds dezelfde gezichten over de vloer en dit zorgt voor een prettige samenwerking en een goede verstandhouding.

Er staat bij ons een enthousiast team van medewerkers voor u klaar. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, gedreven, hebben passie voor hun werk en helpen u graag. Zij werken ordelijk, hygiënisch en leveren kwalitatieve zorg. Om u professionele zorg te kunnen verlenen, worden onze medewerkers structureel bijgeschoold. De medewerkers luisteren en kijken naar u om een duidelijk beeld te krijgen van hoe het met u gaat. Daarnaast overleggen ze regelmatig met u of de verleende zorg nog aan uw wensen en behoeften voldoet. Kwaliteit en cliënttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Is uw keuze gevallen op onze organisatie, dan komen wij bij u thuis langs voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we uw persoonlijke situatie en wordt in kaart gebracht bij welke huishoudelijke taken u ondersteuning nodig heeft.

Adres:
Wethouder van den Bergplein 10
2861 EN Bergambacht

 

Zorgboerderij De Lekhoeve

Zorgboerderij De Lekhoeve in Krimpen aan de Lek is een middelgrote veehouderij met zo’n negentig melkkoeien, zestig stuks jongvee, schapen, lammetjes, geiten, kippen, konijnen, een hond en een kat.
Zorgboerderij De Lekhoeve in Krimpen aan de Lek heeft meerdere doelgroepen. Jongeren vanaf 12 jaar zijn welkom op woensdagmiddag en zaterdag. Maar ook volwassenen zijn al vele jaren aanwezig op de boerderij voor dagbesteding.
De activiteiten op zorgboerderij De Lekhoeve in Krimpen aan de Lek zijn seizoensgebonden. In het voorjaar en de zomer is het bijvoorbeeld tijd om te snoeien, de tuin te onderhouden. de koeien naar het land te brengen of met de tractor mee te rijden. In het najaar en de winter wordt er meer binnen, in de stallen, gewerkt, zoals het voeren en verzorgen van de dieren. Er is ook een moestuin, midden in de polder, met een blokhut en een houtkachel. Daar kun je heerlijk tot rust komen.Zorgboerderij De Lekhoeve is aangesloten bij Stichting Zorgboeren Zuid-Holland:
Website: http://www.zorgboerenzuidholland.nl/ Telefoon: 0184 – 605 301

Locatie:
Tiendweg 42
2931 LC Krimpen aan de Lek

Locatie zoals hieronder weergegeven (Middelland) klopt niet meer.

Huurdersvereniging Ons Belang, Krimpen aan de Lek

Huurdersvereniging Ons Belang Krimpen aan de Lek houdt zich bezig met het beleid op het gebied van huurwoningen. Zij functioneert onafhankelijk en zelfstandig, vertegenwoordigt de huurders en behartigt de belangen van haar leden. HVOB is geen klachtenbureau. Voor klachten belt u rechtstreeks met QuaWonen in Bergambacht. Als u daar niet goed wordt geholpen of u blijft klachten houden kunt u zich tot ons wenden. HVOB maakt gebruik van haar advies- en instemmingsrecht. Als belangenbehartiger van de huurders hebben wij een overeenkomst met de directie van QuaWonen waarin de wederzijdse rechten en plichten zijn vastgelegd.

Dagbesteding Bij Aafke

“Bij Aafke” biedt dagbestedingsplaatsen voor mensen met een beperking.

Het hebben van werk of zinvolle dagbesteding is een zeer belangrijk element in iemands leven. Ook in dat van burgers met een (verstandelijke) beperking. Het hebben van werk of dagbesteding zorgt voor verrijking. Het zorgt niet alleen voor een dagritme, maar geeft betekenis aan het dagelijkse leven. Het gevoel hebben zinvol bezig te zijn, iets toe te kunnen voegen aan de maatschappij, plezier beleven, uitgedaagd worden en in verbinding staan met anderen.

Het team van “Bij Aafke” wil er graag voor zorgen dat mensen met een beperking ook goed mee kunnen komen in de maatschappij. Deze mensen verdienen een mooie (werk) plek met de juiste mensen en begeleiding om hen heen. Door mensen met een lichte beperking in aanraking te laten komen met mooie natuurlijke producten zoals bloemen, bloeien zij letterlijk op.

Vogelvereniging “Vogelvreugd”

Club van Vogelliefhebbers
Regelmatig Clubavonden
Tentoonstellingen
Ruil en verkoopdagen
Informatie avonden met gastsprekers